Kreditkort med betalningsanmärkning

Kreditkort med betalningsanmärkning är ofta ett svårt alternativ att få på grund av dina betalningsanmärkningar. Det finns dock alltid ett undantag och andra lösningar för dig med betalningsanmärking.

Kreditkort som är lätta att få 2022

kreditkort med låga krav

kreditkort med betalningsanmärkningar

Att ha en betalningsanmärkning försämrar dina chanser att få lån och kreditkort. Men oroa dig inte, det finns sätt att komma runt detta problem! I vår artikel förklarar vi hur du kan hantera problemet av att ha en betalningsanmärkning. 

Få kreditkort med betalningsanmärkning?

De flesta kreditkortsföretag brukar inte bevilja kreditkort om du har ett betalningsanmärkningar, men det finns undantag. I de fall där någon blir godkänd trots en betalningsanmärkning  måste de åtminstone gå igenom en bedömningsprocess innan de får ett kredidkort.

Hur ansöker man om ett kreditkort trots betalningsanmärkning?

– Boka ett möte med din bank

För att ansöka om ett kreditkort när du har en betalningsanmärkning måste du lämna information om din nuvarande ekonomiska situation. Detta kan inkludera dina månadsinkomster och utgifter samt din kreditvärdighet. Du kan också bli ombedd att tillhandahålla dokumentation som styrker dina inkomster och tillgångar.Kreditkort som är lätta att få 2022

Om du blir godkänd för ett kreditkort ska du se till att läsa villkoren noggrant innan du använder kortet. Se till att göra betalningar i tid och undvik överdrivna utgifter, eftersom detta kan skada din kreditvärdighet.

Varför får man en betalningsanmärkning hos kronofogden?

Om du är skyldig pengar till ett företag eller en privatperson och är sen med återbetalningen kan du få en betalningsanmärkning  från Kronofogdemyndigheten. En betalningsanmärkning innebär att en skuld har registrerats hos Kronofogdemyndigheten.Varför får man en betalningsanmärkning hos kronofogden?

Om du får en betalningsanmärkning ska du betala skulden så snart som möjligt. Om du inte betalar kan Kronofogdemyndigheten vidta ytterligare åtgärder, t.ex. skicka ett ombud till ditt hem eller din arbetsplats för att driva in skulden eller ansöka om ett domstolsbeslut för att beslagta dina tillgångar eller göra en löneutmätning på din lön.

Om du har svårt att betala dina skulder bör du kontakta Kronofogdemyndigheten och förklara din situation. Kronofogdemyndigheten kan hjälpa dig att ordna en betalningsplan eller ge dig råd om hur du ska hantera din skuld.

Så undviker du att få betalningsanmärkning

Du bör undvika att få ett betalningsanmärkningar om du kan. Det enklaste sättet att göra detta är att betala dina skulder och räkningar i tid, så att de inte tar ut dyra avgifter eller överlämnar dem till Kronofogdemyndigheten för indrivning.Så undviker du att få betalningsanmärkning
Om det är riktigt tufft (och det inte finns någon chans att betala tillbaka snart), kontakta den som  du är skyldig pengar  och försök att gör et betalningsplan.

INNEHÅL