Bensinkort

Kör du mycket? Skaffa ett fantastiskt drivmedelskort som ger dig rabatter på varje tankning! Dessa kort har dessutom inga årsavgifter och bonusar för alla inköp.

Hur du väljer det bästa bensinkortet för dig

Om du letar efter ett sätt att spara på bensin kan du överväga att skaffa ett bensinkort. Men eftersom det finns så många olika kort kan det vara svårt att avgöra vilket som är rätt för dig. På den här sidan diskuterar vi de olika typerna av drivmedelskort som finns tillgängliga och hur du väljer det bästa för dina behov.

För vem passar ett bensinkort?

Ett bensinkort kan vara lämpligt för många olika personer. Om du regelbundet använder en bil för arbete eller affärer kan ett bensinkort hjälpa dig att spara pengar på dina bränslekostnader. På samma sätt kan ett bensinkort hjälpa dig att minska dina bränslekostnader om du har lång pendlingstid till och från jobbet.Om du dessutom ofta reser på fritiden eller för nöjes skull kan ett kreditkort hjälpa dig att spara pengar på dina bränslekostnader. Om du är student och använder en bil för att ta dig till och från skolan eller högskolan kan du spara pengar på dina bränslekostnader med hjälp av ett kreditkort.

Hur jämför man bensinkort?

Det perfekta drivmedelskortet är ett kort som erbjuder de bästa rabatterna hos din bensinmack och som du kan använda överallt, men det finns några saker att tänka på innan du väljer. Om till exempel alla dina stationer bara har Preem eller Shell som alternativ så se till att de finns i närheten så att du undviker extra avgifter från att bli debiterad för att använda ett annat märkes bensinstation! Gör noggranna undersökningar om hur mycket pengar man kan spara med dessa typer av kort, för även om det är frestande att inte vilja ha några extra kostnader på våra priser,